2016-05-28 16:42:12• hírek • Kocsis Zoltán

A szünet után elkerülte a VSK a csúnya kiütést

Amint az várható volt, második meccsét is elveszítette péntek este a Brassóban megrendezett osztályozós tornán a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapata, amely így minden lehetőségét elszalasztotta arra, hogy visszajusson az élvonalba. A nemrég véget ért szezont a legjobbak között eltöltő Foksány 36-31-re verte a szatmáriakat.

A különbség jóval nagyobb, a vereség pedig akár megalázó is lehetett volna, legalábbis ezt sugallja, hogy a szünetben nyolc góllal, 21-13-ra vezetett a moldvai csapat. A második félidőben azonban a Foksány valószínűleg már a szombati, Suceava elleni meccsre tartalékolt, a VSK pedig öt gólosra faragta hátrányát.

Nicolae Istrate tanítványai a csütörtök esti, Suceava elleni 35-27-es vereséget követően második meccsükket is elveszítették, ezúttal 36-31 arányban, így biztosan nem lesznek ott az élvonalban jövőre. A alapszakaszban elért második helyezésükkel vigasztalódhatnak. A két osztályozós meccs eredményeit látva azonban feltűnő a sok bekapott gól, amit a viszonylag eredményes támadójáték sem tudott kompenzálni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: